Expeditie Circulair

Tijdens de Ravelijnlezing 2017 stonden de biobased en circulaire economie centraal. Enkele jaren geleden leken dit nog ver-van-ons-bed onderwerpen. Inmiddels kiezen de meeste bedrijven en organisaties de circulaire gedachte als uitgangspunt voor hun beleid. Het samenspel tussen mensen en technologie is noodzakelijk en inspirerend voor succesvolle innovatie in de Deltaregio.

De centrale vraag van de Ravelijnlezing 2017:

Hoe kunnen we de ontwikkeling naar een circulaire en biobased economie versnellen?

De Ravelijnlezing biedt in 2017 het podium aan innovatieve ondernemers en initiatieven. Sprekers van naam en faam delen met u hun visie op dit inspirerende thema.

Programma
Om 15.00 uur opent dagvoorzitter Martijn Paulen, directeur van de Dutch Design Foundation het hoofdprogramma van de Ravelijnlezing. Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep, gaat in zijn keynote in op innovatieve, duurzame toepassingen in de procesindustrie. Albert Markusse, CEO van Royal Cosun presenteert hoe een traditioneel agrofood bedrijf een transitie maakt om onderdeel te zijn van een circulaire en biobased economie. David Pappie, directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het ministerie van Economische Zaken, gaat onder meer in op de kansen voor de Deltaregio. Voor meer informatie over het programma en de sprekers verwijzen wij u graag naar onze website.