De Ravelijnlezing is een kennis- en netwerkevent dat een verbindende factor zijn tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio. Het event wordt dit jaar (2019) voor de elfde keer georganiseerd en vindt plaats in het hart van de Vlaams-Nederlandse Deltaregio – Bergen op Zoom.

De Ravelijnlezing is hét podium waar jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio wordt belicht. Het event vormt het platform dat decision makers binnen de overheid, het bedrijfsleven en onderwijs bij elkaar brengt rond relevante en inspirerende thema’s die de innovatiekracht, economische kansen en het sociaal-cultureel profiel van de regio versterken. Dit jaar staat het thema Water centraal. Een thema dat op dit moment bijzonder actueel is en de Vlaams-Nederlandse Deltaregio bindt en – letterlijk – verbindt. Begin april opent de inschrijving. Afgaande op eerdere edities rekent de organisatie op 300 tot 350 belangstellenden.

De organisatie van de Ravelijnlezing is in handen van de Stichting Ravelijnlezing, dat bestaat uit een vijfkoppig bestuur. De stichting werkt daarbij intensief samen met haar belangrijkste partners, te weten de gemeente Bergen op Zoom en Provincie Noord-Brabant.

Voor aanvullende informatie met betrekking tot pers-gerelateerde zaken of de Ravelijnlezing in het algemeen kunt u contact op nemen met Rick van Geel (PR & Communicatie) via pr[at]ravelijnlezing.nl.